В Хмельницькій області чули вибухи, є загиблі: що відомо (оновлено)

Читать на русском
Автор
5608
Хмельницький під ударом окупантів Новина оновлена 22 березня 2024, 13:00
Хмельницький під ударом окупантів

В обласному центрі перебої з електропостачанням

Ракетна атака по Україні тривала з ночі 22 березня. Вибухи чули в Харкові, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі.

Повідомляється про вибухи в Хмельницькій області. Потужні вибухи чули і в самому обласному центрі. Вночі та зранку на Хмельниччині фіксували безпілотники та ракети. Удари по області підтвердили в ОВА.

Голова МВС Ігор Клименко повідомив про двох загиблих та щонайменше 8 поранених у Хмельницькому. Він виклав відео — момент порятунку 21-річної дівчини з-під завалів приватного будинку.

О 8:30 у Хмельницькій ОВА повідомили, що загинула одна жінка, є поранені, пошкоджені об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Під завалами шукають людей.

Станом на 7 ранку відомо про загиблих та постраждалих. "Маємо пошкодження обʼєктів інфраструктури. Пошкодження житлових будинків. Є загиблі і постраждалі серед цивільних", — пише міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Місцеві мешканці Хмельницького повідомляють про відсутність електроенергії та водопостачання. Деталей від місцевої влади про об'єкти влучання та постраждалих не надходили.

Відомо про понад 15 вибухів у Харкові — місто опинилося без світла. Порушене водопостачання та робота громадського транспорту. Руйнувань зазнало і Запоріжжя — ворог атакував місто, влучивши в цивільну інфраструктуру, житлові будинки. Деякі з них — зруйновані. Також повідомлялося про вибухи в Кривому Розі. В місті також атакували інфраструктурні об'єкти — введені графіки аварійних відключень.

Раніше "Телеграф" розповідав про вибухи в Києві під час повітряної тривоги. Попередньо, це була робота сил ППО. Напередодні столиці серйозно дісталося — на обстріл Росія витратила сотні мільйонів долларів.