У Дніпрі пролунала низка гучних вибухів: загинув чоловік (оновлено)

Читать на русском
Автор
4235
У Дніпрі було досить гучно Новина оновлена 26 серпня 2024, 09:44
У Дніпрі було досить гучно. Фото Колаж "Телеграфу"

Ворог атакує регіон крилатими ракетами

У Дніпрі у понеділок, 26 серпня, під час масованої ракетної атаки РФ прогриміла низка вибухів. Перед цим низка моніторингових пабліків повідомляла про загрозу застосування ракет Х-22.

Про гучні звуки у місті повідомили кореспонденти "Телеграфу". Також про необхідність знаходитися у безпечних місцях інформували представники Повітряних Сил ЗСУ. За кілька хвилин у місті було чути повторні вибухи. Ймовірно, працювала робота ППО.

UPD Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що росіяни масовано атакували область. Вибухи пролунали у Дніпровському та Криворізькому районах.

"Дякую за роботу ППО! Втім, на жаль, без наслідків ворожий терор не минувся. Попередньо, є один загиблий, 69-річний чоловік. Сталося кілька займань. Зокрема, пожежа у дачному будинку", — написав він.

Лисак додав, що інформація уточнюється. Він закликав жителів перебувати у безпечних місцях до відбою повітряної тривоги.

Місцеві пабліки публікують фото диму, який піднявся в небо після вибухів. Моніторінгові групи пишуть, що за попередніми даними на території Дніпропетровської області було збито дві швидкісні цілі. На землю впали їхні обломки.

Росіяни продовжують масштабну атаку на Україну, "Телеграф" інформує про наслідки у режимі онлайн: РФ влаштувала масований обстріл України: де чути вибухи, що відомо станом на зараз (оновлюється)

Крім Дніпра вибухи зранку 26 серпня пролунали також у Кривому Розі Дніпропетровської області. Після них у небі виникло задимлення, повідомив Telegram-канал "Кривий Ріг Дніпро".

Як повідомляв "Телеграф", понеділок, 26 серпня, російські міста Саратов та Енгельс (Саратовська область) атакували безпілотники. Російська влада заявила, що і там і там "є факти влучання уламків у житлові будинки". Ціллю ударів міг бути аеродром "Енгельс", який ворог використовує для атак на Україну.