Білоруський доброволець назвав дві речі, що найбільше лякають солдат армії РФ

Читать на русском
Автор
3796
Армія РФ
Армія РФ. Фото росЗМІ

Окупантів менше лякає можливість йти на забій гарматним м'ясом

На думку одного з найвпізнаваніших білоруських добровольців в Україні Ігоря Янкова, більш відомого за позивним "Янкі", у нашого ворога є два основні страхи. При чому до них не входить загроза стати гарматним м'ясом.

"Путіна та іпотеки (сміється). Росіяни бояться повертатися додому (сміється). Там на них Путін чекає і сімейні іпотеки треба сплачувати", — відповів він на питання "Чого найбільше боїться ворог?" в інтерв'ю "Українській правді".

Він додав, при цьому росіян менше лякає можливість йти на забій гарматним м'ясом, як це було під Лисичанськом чи Авдіївкою. Подібним чином ворог прорвався й у Вовчанськ — не рахуючи втрат у живій силі та діючи досить хитро, зазначив "Янкі".

"Це була тактика, як і в Авдіївці: вони намагалися більше брати м'ясом, і в них була величезна кількість БПЛА в повітрі. Якщо в Авдіївці вони закидували півторатонними КАБами, то зараз їхня тактика змінилася: літають дрони, кидаються півторатонні КАБи і потім дрібні КАБи застилають поверхню. Після цього заходить піхота і так це напливом відбувається день за днем нон-стоп", — описав він тактику ворога.

Як повідомляв "Телеграф", за даними Генштабу ЗСУ, найзапекліші бої зараз точаться на Покровському напрямку. Проте ворог тисне й на Харківському напрямку. Бої 5 серпня відбувалися в районах населених пунктів Вовчанськ і Тихе.