"Бог відвів": стало відомо про наслідки ракетного удару по Кривому Рогу

Читать на русском
Автор
1423
По місту вдарили балістикою з Криму Новина оновлена 21 червня 2024, 19:09
По місту вдарили балістикою з Криму. Фото Колаж Телеграфу

Під ударом опинилась інфраструктура міста

У п’ятницю, 21 червня 2024 року, приблизно о 15:44 у Кривому Розі пролунав вибух. Росія атакувала об’єкт інфраструктури.

Після ракетного удару розпочалась пожежа. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак.

"Ворог вдарив по Кривому Рогу. Атакував інфраструктуру міста. Сталася пожежа. Інформація уточнюється", — йдеться у повідомленні.

UPD 19:00 "Бог відвів. "Високоточні" покидьки балістичною ракетою "Іскандер-М" атакували продуктові склади у Кривому Розі. Двоє поранених – чоловік 64 роки (сторож) легкий, садини, надано допомогу на місці. Хлопця 22 роки, госпіталізовано до лікарні, не важкий. Зазвичай на цих складах багато працівників, але через відключення електроенергії сьогодні людей відпустили раніше А вибиті вікна у школі та будинках ми відновимо. Головне, що всі цілі", — повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Місцеві телеграм-канали повідомили, що вибух пролунав о 15:44. До того була оголошена повітряна тривога в області через загрозу балістики з Криму.

Місцевий телеграм-канал "На часі" пише, що після атаки розпочалась пожежа. На місці працюють усі екстрені служби.

Телеграм-канал "Свої. Кривий Ріг" повідомляє, що до місця епіцентру вибуху їхало багато "швидких". На дорогах утворились затори через ускладнення руху. У будівлях поблизу атакованого об'єкта повибивало вікна, проте більш детальної інформації поки немає.

Нагадаємо, раніше по всій території України оголошували повітряну тривогу. В повітря злітав носій ракет "Кинджал" МіГ-31К. Повідомлялось про швидку ціль на Дніпропетровщину.

Вночі Росія атакувала Україну ракетами. Протиповітряна оборона збила усі цілі в межах двох областей.

Раніше "Телеграф" повідомляв про ситуацію на фронті. Росіяни прагнуть захопити Часів Яр та обстрілюють його авіабомбами.