Ворог направив підкріплення: у ЗСУ назвали найважчі райони на Бахмутському напрямку

Читать на русском
Автор
Росіяни намагаються просунутись Новина оновлена 07 березня 2024, 09:32
Росіяни намагаються просунутись. Фото Генштаб ЗСУ

Інтенсивність боїв залишається високою

Однією з найгарячіших ділянок фронту є Бахмутський напрямлк, куди вкотре було направлено підкріплення Збройним силам РФ. Там же постійно працює артилерія та фугасні авіабомби (ФАБ).

Ворог намагається прорватися в районах Іванівського, Богданівки, Андріївки та Кліщіївки Донецької області, це найважчі райони. Про це офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів в етері телемарафону.

Путін знову загрожує ядерною зброєю

Окупаційні війська також активно використовують артилерію. Офіцер зазначає, що вона працює по позиціях Сил оборони цілодобово.

"Ворог продовжує застосовувати артилерію: вона працює день і ніч. І, звичайно, авіаційна складова ― ФАБи", ― сказав Калашніков.

На Бахмутському напрямку ворог залучив піхотні підрозділи та 98-ту гвардійську повітрянодесантну дивізію. Деякі райони додатково укріплені. Бійців 11 окремої десантно-штурмової бригади було відправлено в район Іванівського.

Ворог активно наступає біля Кліщіївки та Андріївки. Там було помічено військовослужбовців підрозділів 3-го армійського корпусу, 11-го та 94-го мотострілецьких полків.

Бахмутський напрямок на DeepStateMAP
Так виглядає карта Бахмутського напрямку станом на ранок 7 березня, ворог штурмував позиції у районі трьох населених пунктів

Раніше "Телеграф" писав, що було опубліковано супутникові фото сховища російської артилерії. У Мережі також з’явилися координати.