Ворог вдарив по Дніпропетровщині: у Павлограді є жертви, оновлено (фото)

Читать на русском
Автор
939
Наслідки удару
Наслідки удару. Фото Telegram

Росіяни вкотре обстріляли місто

В ході масованої ракетної атаки зранку у вівторок, 23 січня, росіяни вдарили по місту Павлоград Дніпропетровської області. Спочатку повідомлялося, що попередніми даними, загинуло двоє людей, але пізніше стало відомо, що загинула одна людина, за життя ще одного чоловіка борються медики.

"Внаслідок масованої ракетної атаки росіян по місту, попередньо, 2 загиблих. Є постраждалі", — повідомив спочатку глава області Сергій Лисак. Пізніше він уточнив, що у Павлограді один загиблий. Ще одному чоловікові медики наразі надають усю необхідну допомогу, він живий.

UPD 10:07 Внаслідок російської атаки в одному зі скверів Павлограда загинула жінка. Їй було 43 роки, повідомив Сергій Лисак. В місті пошкоджені інфраструктура, дві школи та 8 багатоповерхівок.

"У Павлоградському районі наші захисники збили ворожу ракету. Уламки понівечили приватні будинки та сонячні панелі. Вся інформація ще уточнюється", — написав він.

Нагадаємо, росіяни здійснили ракетну атаку на Україну після 6-ї години ранку. Вибухи пролунали в Києві — у Соломʼянському районі за різними адресами виявили 5 постраждалих. Всі вони госпіталізовані. Сталося загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Соломʼянському районі, ще за однією адресою горіла квартира. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи. У квартирі, де пожежа, виявили одну потерпілу. У Печерському район є влучання в нежитлову будівлю.

Крім того, вибухи пролунали у Харкові. Зруйнований підʼїзд багатоквартирного будинку, під завалами шукають людей. Також відомо про чотири влучання — в передмісті Харкова, осколкові поранення там отримали діти, постраждала також одна жінка. В іншому районі росіяни зруйнували санаторну школу для хворих дітей.