Обстріл Донецька: в ЗСУ зробили важливу заяву

Читать на русском
Автор
1483
Внаслідок російського теракту у Донецьку загинули десятки людей Новина оновлена 22 січня 2024, 05:55
Внаслідок російського теракту у Донецьку загинули десятки людей. Фото Соцмережі

В ЗСУ пообіцяли, що російські терористи будуть відповідати за черговий теракт

Збройні сили України не мають жодного стосунку до обстрілу ринку в тимчасово окупованому російськими терористами українському Донецьку. За обстріл, внаслідок якого загинули десятки людей, рано чи пізно відповідатиме Росія.

Про це сказано у повідомленні обʼєднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку. Згідно наявної інформації, сили у підпорядкуванні окремого стратегічного угруповання військ, не вели бойової роботи засобами ураження в цьому напрямку.

"Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ "Таврія", в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели. Донецьк — це Україна! Росії доведеться відповідати за відібрані життя українців", – сказано у повідомленні.

Як раніше писав "Телеграф", вдень 21 січня у тимчасово окупованому Донецьку знову пролунали вибухи. Внаслідок удару було багато загиблих серед цивільних – рахунок пішов на десятки жертв.

Російські терористи відразу ж звинуватили в обстрілі ЗСУ та навіть зробили запит на термінове проведення засідання Ради Безпеки ООН. Однак місцеві мешканці у коментарях в донецьких каналах написали, що обстріл з ймовірністю в майже сто процентів здійснили саме російські окупанти. До того ж "накрили" район, який нещодавно активно скаржився на проблеми з водою, а знімальні групи російських пропагандистів на місці трагедії опинилися раніше за пожежників та машини швидкої допомоги.