Росіяни вдруге за день обстріляли Харків: є загиблі (оновлено)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 19:07

Громадян закликали перебувати в укриттях

У вівторок, 8 жовтня, російські війська вдруге за день здійснили обстріл Харкова. Є влучання у Київському районі міста.

UPD 19:06 Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість постраждалих зросла до семи, з яких двоє загинули. За його словами, внаслідок обстрілів міста також постраждали 15 багатоквартирних житлових будинків у Салтівському районі. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери.

"Вже сьогодні ввечері почнемо закривати вікна ОСБ. А завтра зранку на місці розпочне працювати ЦНАП, де люди зможуть отримати допомогу в оформленні документів на Є-Відновлення", — зазначив він.

UPD 17:35 Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив, внаслідок обстрілу загинули цивільні чоловік та жінка, їхні дані встановлюються. Щонайменше троє людей отримали поранення. За його словами, люди в цей час перебували на вулиці.

Він підкреслив, що окупанти вдарили по відкритих територіях. Всього було близько 4 КАБів.

Раніше Терехов повідомив, що було завдано удару КАБом по багатоповерхівці. Міський голова підкреслив, що є інформація вже про двох загиблих.

Варто зазначити, що о 16:52 Повітряні Сили ЗС України повідомили про пуск КАБ у напрямку Харкова. Крім того, об 17:10 та 17:14 повідомили про повторну пуски КАБів.

Новина доповнюється…

Нагадаємо, що вночі росіяни вдарили по Одещині "шахедами". Був приліт у багатоповерхівку, спалахнула пожежа.

Раніше "Телеграф" показував, як виглядає будинок у Харкові, по якому вдарив КАБ напочатку жовтня.