У Генштабі підтвердили атаку на нафтобазу у Криму: нові деталі

Читать на русском
Автор
Наслідки атаки
Наслідки атаки. Фото Колаж "Телеграфу"

Вона розташована на східній околиці Феодосії, неподалік від селища Берегове

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що Феодосійський нафтоперевалочний термінал вночі 7 жовтня було атаковано Силами Оборони України. Це зробили ракетні війська у взаємодії з іншими складовими армії.

"Сили оборони України уразили черговий важливий об’єкт російських загарбниківСьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються", — повідомили у Генштабі.

Там додали, що Феодосійський термінал — найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів. Зокрема вони використовувалися також для забезпечення потреб окупаційної армії Росії.

"Завдання виконано підрозділами ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України. Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу російської федерації тривають. Далі буде…", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Телеграф" детально розповідав про Феодосійський нафтоперевалочний термінал, який було атаковано в ніч на 7 жовтня. Загальна ємність резервуарів складає 250 тисяч кубічних метрів. Нафтобаза розташована на східній околиці Феодосії, неподалік від селища Берегове.