Харків під атакою БПЛА: у місті лунали вибухи, є постраждалі та руйнування (оновлено)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 травня 2024, 19:42

Кілька осіб постраждали внаслідок російського теракту

Російські терористи вночі на 21 травня атакували Харків ударними безпілотниками. У місті гриміли вибухи, внаслідок російського теракту є постраждалі цивільні мешканці та руйнування житлової забудови міста.

Про атаку терористів повідомив мер Харкова Ігор Терехов. На ранок очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожої атаки.

"Внаслідок ворожої атаки шахедами Харкова маємо кілька постраждалих приватних будинків. Там пожежі. Інформація щодо жертв та поранених уточнюється", – написав Терехов після того, як стало відомо про вибухи над містом та у місті.

UPD: Попередньо відомо, що уламки ворожих дронів впали у чотирьох локаціях, спричинивши пожежі. Також Синєгубов повідомив, що зранку росіяни обстріляли Харків ракетами.

Зазначається, що 02:09 внаслідок падіння уламків горіли два приватних будинки та гараж. Як наслідок, постраждало троє людей: 61-річний чоловік, 69-річна та72-річна жінки. В усіх — гостра реакція на стрес.

Інші два удари прийшлись в дорожнє покриття та тротуар приватного сектору, тож обійшлось без пожежі. Постраждалих немає. Ще один уламок пошкодив мікроавтобус, як наслідок виникла пожежа.

"О 7:05 внаслідок ворожого ракетного обстрілу по обʼєкту транспортної інфраструктури постраждав 53-річний цивільний чоловік", — додав Синєгубов.

Огляд місць влучань та ліквідація наслідків тривають.

Російські війська тероризують мирні міста Харківщини просто тому, що це можуть робити. Реальних можливостей для захоплення цих населених пунктів вони не мають.

Більше про штурми на Харківщині та фінал війни, ви можете прочитати у повній версії інтерв’ю Віктора "Палуніци" під назвою "Якщо не встоїмо, Путін відправить наших дітей штурмувати Тису", — боєць ДШВ про штурми на Харківщині й те, за що він воює".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти 19 травня атакували передмістя Харкова, вбивши 5 людей.