Під Києвом через атаку ворога сталася пожежа: є постраждалі, деталі та фото (оновлено)

Читать на русском
Автор
1105
Дим після вибуху. Ілюстративне фото Новина оновлена 08 травня 2024, 09:04
Дим після вибуху. Ілюстративне фото. Фото Telegram

Такого у Броварському районі не було вже давно

У середу, 8 травня, росіяни масово обстріляли Україну ракетами та "шахедами". Вибухи пролунали в кількох областях, у тому числі в Києві та області — у Броварському районі внаслідок обстрілу сталася пожежа.

За інформацією ДСНС, сталося загоряння об’єкта цивільної інфраструктури в одному із населених пунктів Броварського району. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

"Внаслідок ракетної атаки та займання об’єкта цивільної інфраструктури, пошкодження отримали дві людини — жінка 1962 р.н. та чоловік 1990 р.н. У стресовому стані та з пошкодженням кінцівок госпіталізовані до Броварської лікарні", — поінформував він пізніше.

UPD 08:45. Пізніше стало відомо, що через осколки окупаційних ракет було пошкоджено гараж та автомобіль в одному з населених пунктів Броварської ОТГ. На щастя, без постраждалих.

Нагадаємо, рано-вранці 8 травня росіяни атакували Київ крилатими ракетами Х-101, запущеними з бомбардувальників Ту-95МС, по російських ракетах спрацювала протиповітряна оборона. За даними КМВА, всі повітряні цілі, що летіли на столицю, були успішно знищені силами ППО. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих та руйнувань інфраструктури.

У ніч на 8 травня росіяни здійснили масований удар по Україні ракетами та "шахедами". Їхніми цілями здебільшого стали об’єкти енергетичної інфраструктури.

Як повідомляв "Телеграф", ворог із території Саратовської області запустив ракети Х-101/555 у Львівській області. Вони подолали близько 1830 км. На Львівщині працювала ППО, пролунали вибухи.