Втретє за тиждень: РФ атакувала об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині, є загиблі (оновлено)

Читать на русском
Автор
715
Росія вчергове обстріляла мирні міста України
Росія вчергове обстріляла мирні міста України. Фото Колаж "Телеграфу"

Під завалами можуть перебувати люди

Під час російського масованого обстрілу вранці 31 березня на Львівщині загинула людина. Під завалами можуть ще перебувати люди.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації (ОВА). За її даними, російські терористи атакували об’єкт критичної інфраструктури.

"Зруйновано адмінбудівлю. Була пожежа. Пожежники оперативно загасили її", — йдеться у повідомленні.

UPD: Під завалами знайшли тіло ще однієї людини. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Пошукові роботи продовжуються.

"На жаль, під завалами адмінбудівлі обʼєкта критичної інфраструктури на Львівщині, який сьогодні вранці атакували крилаті ракети, виявили тіло ще одного чоловіка", — написав Козицький.

В ОВА зазначили, що даний об’єкт інфраструктури вже двічі зазнавав російських обстрілів. Перший раз 24 березня і другий — 29 березня. При цьому влада не уточнювала ні місце прильоту, ні назву об’єкта. Однак, виходячи з вищезгаданої інформації, можна припустити, що ціллю окупантів було місто Стрий. Саме воно, за неофіційною інформацією, було атаковане у цих числах.

Крім того, про те, що під атакою був Стрий, можуть говорити й повідомлення в місцевих пабліках. Вони інформували про вибухи під час тривоги.

Для довідки: Стрий розташований за 60 кілометрів від Львова. На сьогодні населення міста становить близько 60 тисяч людей. У місті розташований аеродром. Також там є ТЕЦ та нафтобаза.

На жаль, під час чергового удару РФ на об’єкт інфраструктури загинуло двоє людей. Під завалами можуть бути ще люди.

Нагадаємо, що інші деталі масованого обстрілу, ви можете прочитати в матеріалі "Телеграфа".