"Без мобілізації не виживемо": сержант ЗСУ назвав три варіанти майбутнього українців

Читать на русском
Автор
1489
ЗСУ
ЗСУ

Сержант ЗСУ жорстко пояснив, чому потрібно проводити мобілізацію

Громадянам України необхідно зрозуміти, що без проведення мобілізації вони вижити не зможуть, оскільки в такому разі перспективи будуть не дуже радісні.

Як розповів у розмові з "Телеграфом" речник Міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, сержант ЗСУ Михайло Макарук, всього для українців є три варіанти.

"Є ті, хто у нас досі говорить щось на кшталт "я не створений для війни". Відповім так – або ви захищатимете свою країну, або підете воювати проти неї, коли опинитеся в окупації. Або – у фільтраційний табір", — каже він.

При цьому він наголосив, що якщо в Україні не буде проведено мобілізацію, то вижити її населенню не вдасться.

Макарук нагадав, що Росія почала вторгнення з 200 тисячами окупантів, тепер розвідка оцінює їх кількість у 450-470 тисяч, а російський диктатор взагалі називає цифру в 617 тисяч.

Більше про помилки влади, військову ситуацію, а також про те, чому ми точно переможемо, читайте у матеріалі "Телеграфа" Про ситуацію на фронті, мобілізацію та приватний бізнес на війні: відверте інтерв’ю з Михайлом Макаруком

Як повідомлялося раніше, Макарук розкритикував політиків через те, що через їхні дії з новим законопроєктом про мобілізацію набір людей у ЗСУ став ще більш хаотичним.