Зеленський провів нову Ставку: обговорювали дві важливі теми

Читать на русском
Автор
752
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента України

Учасники ставки проаналізували останні російські атаки по території України та ефективність повітряних сил

Президент України Володимир Зеленський провів чергову важливу ставку. У ході зустрічі було розібрано тему забезпечення фронту снарядами та дронами.

Про це у вівторок, 9 січня, у своєму Telegram-каналі повідомив глава держави. За його словами, командувачі основними напрямками та операціями були присутні очно.

"Разом із ними, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом та Мінцифрою у всіх деталях розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Фактичні витрати, щоденна потреба, розподіл між підрозділами.

Систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній. Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань", — сказав президент.

Також він назвав другу важливу тему – ППО. Учасники ставки проаналізували останні російські атаки по території України та ефективність повітряних сил.

"Узгодили наші наступні кроки щодо посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури", — підсумував український лідер.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті та назвав одну важливу проблему. За його словами, українські війська потребують систем протиповітряної оборони.