Масована ракетна атака: у Запоріжжі пролунала низка вибухів

Читать на русском
Автор
944
У Запоріжжі було гучно
У Запоріжжі було гучно. Фото Колаж "Телеграфу"

Росіяни серйозно взялися за місто

У Запоріжжі під час масованої ракетної атаки вранці 8 січня пролунало кілька потужних вибухів. У мережі вже з’явилася перша інформація про можливі наслідки обстрілу.

Про це повідомляють кореспонденти "Телеграфа". Попередньо була інформація про вихід балістичного озброєння з тимчасово окупованого Криму, проте офіційної інформації про цілі, які атакували місто, немає.

Перші вибухи пролунали о сьомій ранку. О 7:07 з’явилися повідомлення про повторну атаку на місто. Потім ще один вибух був о 07:22. Моніторингові Telegram-канали продовжують попереджати про небезпеку та всіх мешканців просять залишатися у укриттях.

Пізніше у соціальних мережах з’явилася інформація про те, що у Запоріжжі, Харкові та ще кількох населених пунктах були прильоти житловими будинками. Зазначимо, що офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Також у запорізьких пабликах городяни пишуть, що в деяких зникло світло та вода після вибухів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що під час ранкової ракетної атаки вибухи лунали в Харкові та Харківській області. Глава ОВА Олег Синегубов повідомив про мінімум 4 прильоти містом.