Росіяни завдали авіаудару по Сумах: є загибла та багато поранених, фото (оновлено)

Читать на русском
Автор
1567
Суми Новина оновлена 30 серпня 2024, 10:59
Суми. Фото Колаж "Телеграфу"

Є постраждалі, загинула жінка

Близько 1:30 в ніч на п'ятницю, 30 серпня, росіяни завдали авіаудар по місту Суми. Ворог атакував цивільну інфраструктуру, за попередніми даними, є постраждалі та загибла.

Як уточнив начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко, під ударом була північна частина міста. На місці "прильоту" виникла пожежа та задимлення.

Мешканців районів Веретенівки, Аннівки та Ковпака просять не відкривати вікна. На місці працюють всі аварійно-рятувальні служби.

UPD 2 Від отриманих поранень під час авіаудару по Сумах 30 серпня 48-річна жінка померла в лікарні. Про це повідомили у прокуратурі Сумщини.

UPD Як уточнили у прокуратурі Сумщини, ворог завдав авіаудару по одному з підприємств Сум. За попередніми даними, поранено 9 осіб. Ліквідація наслідків пожежі триває. "Суспільне Суми" публікує фото з місця прильоту. Вони зроблені вже вранці, проте видно, що дим продовжує валити.

За даними Сумської ОВА, попередньо в результаті ворожого удару є потерпілі. Інформація про наслідки уточнюється.

"Внаслідок пожежі спостерігається задимлення повітря в окремих мікрорайонах міста. Тому жителям міста прохання щільно зачинити вікна та двері і по можливості не виходити із приміщень до повної ліквідації наслідків ворожої атаки", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Телеграф", ніч на 29 серпня на території тимчасово окупованого Криму в Севастополі лунали вибухи. Нібито російська протиповітряна оборона (ППО) збивала українські дрони.