У Донецьку сильний приліт: дим пожежі бачили із різних куточків міста (фото та відео)

Читать на русском
Автор
1132
Вибух у Донецьку Новина оновлена 29 травня 2024, 20:00
Вибух у Донецьку

У російських ЗМІ пишуть про постраждалих, але без конкретики

В окупованому Донецьку сталася масштабна пожежа, дим від якої було видно з великої відстані. Повідомляється, що перед цим у місті було чути вибух.

Знімками з місця події поділилися місцеві телеграм-канали. Своєю чергою блогер Денис Казанський уточнив, що дим є наслідком прильоту по російській базі в Київському районі міста.

Інформації про те, що саме було вражено після прильоту, поки не надходило, однак у мережі вже почали з’являтися фотографії та відеозаписи, за якими можна оцінити масштаби удару.

Місцеві жителі у коментарях до запису зазначають, що у найближчих будинках відчувалася тряска. Деякі з них заявили, що приліт стався в районі заправки, але інші спростували ці припущення, пославшись на потужну детонацію.

Це підтверджує відео моменту прильоту, яке показує, що удару було завдано не по заправці, а по будівлі поруч. При цьому на інших відеозаписах видно, що сама АЗС отримала мінімальні ушкодження.

Як повідомлялося раніше, внаслідок удару по летовищу в окупованому Луганську 27 травня, там сталася потужна пожежа. Постраждав ворожий комплекс радіолокацій "Небо-М". При цьому в ЗМІ вже показали супутникові знімки, на яких видно масштаби пошкоджень

Вибухи у Луганську відбувалися і 20 травня. Тоді приліт міг бути у місцеву "Академію внутрішніх справ", в якій розташовувалися окупанти.