Удар по Києву: ЗМІ дізналися, куди летіли обидві російські ракети

Читать на русском
Автор
5323
Ліквідація наслідків удару Новина оновлена 25 березня 2024, 20:18
Ліквідація наслідків удару. Фото ДСНС України

Пошкоджено частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну

Ціллю ракетної атаки на Київ 25 березня були офіси СБУ. Дві балістичні ракети росіяни націлили на приміщення, де знаходились високопосадовці.

Про це пише Kyiv Post, спираючись на дані джерела. Станом на 13:00 відомо вже про 7 постраждалих.

За даними джерел у СБУ, дві балістичні ракети були запущені з окупованого Росією Криму. Вони мали уразити два офіси Служби безпеки.

Ця ракетна атака була присвячена Дню Служби безпеки України, який святкують 25 березня, за словами джерела.

Зранку у столиці пролунало декілька вибухів, сили ППО знищили дві балістичні ракети. Внаслідок удару у Печерському район пошкоджено нежитлову будівлю, без пожежі; у Солом'янському — також постраждала житлова багатоповерхівка; у Голосіївському є падіння уламків.

Семеро постраждалих у Печерському районі. Двоє з них госпіталізовані. Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки.

"Поруч зі зруйнованим приміщенням державного учбового закладу знаходиться гуртожиток, де було чимало людей. На щастя, там руйнувань немає і ніхто не постраждав", — повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на черговий ракетний удар по Києву. Він також підтвердив, що російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами. І зазначив, що, на жаль, є пошкодження у будинках у звичайній міській забудові.

Раніше "Телеграф" опублікував ексклюзивні фото та відео з місця подій. Очевидці розповіли про перші хвилини після вибухів.