По Києву завдано ракетного удару, росіяни запустили балістику: всі подробиці (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4419
Обстріл Києва Новина оновлена 07 квітня 2024, 20:37
Обстріл Києва. Фото Колаж "Телеграфу"

Внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі

У понеділок, 25 березня, російські терористи обстріляли Київ балістичними ракетами, які летіли з Криму. За кілька секунд після оголошення тривоги пролунали вибухи. Є руйнування та поранені.

15:26 В КМВА повідомляють, що внаслідок ракетного удару по Києву відомо про 10 постраждалих. Двоє госпіталізованих, у інших — гостра реакція на стрес.

14:11 Кількість постраждалих у Печерському районі столиці зросла до 9 осіб, двох із них госпіталізовано. Роботи тривають.

13:00 У КМВА показали наслідки ракетного удару по Києву.

Вулиця поруч з якою влучила ракета. Фото - КМВА
Як виглядає зруйнована будівля. Фото - КМВА
У стіні велика діра. Фото - КМВА
На місці події і досі працюють медики та пожежні. Фото - КМВА

12:58 Семеро постраждалих у Печерському районі. Двоє з них госпіталізовані. Іншим медики надали допомогу на місці. Рятувальники продовжують розбирати завали.

"Поруч зі зруйнованим приміщенням державного учбового закладу знаходиться гуртожиток, де було чимало людей. На щастя, там руйнувань немає і ніхто не постраждав", — повідомив Кличко.

12:35 Ракета зруйнувала частину будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука, — Мінкульт

Руйнувань зазнала центральна частина корпусу. Зокрема, вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу.

12:28 КМВА пише, що інформація щодо падіння уламків в Дніпровському районі не підтвердилася.

12:20 Наслідки ракетного удару по Києву показали на фото. Величезна вирва утворилася внаслідок атаки РФ на столицю.

12:19 У КМВА розповіли деталі про постраждалих внаслідок ракетної атаки.

"У жінки 33 роки ЗЧМТ, забійні рани, вона госпіталізована до лікарні. У жінки 53 роки — гостра реакція на стрес. Жінка 26 років, яка при надії, звернулася до медиків із поганим самопочуттям. Дівчинка 16 років – політравма, вона госпіталізована в Охматдит", — йдеться в повідомленні.

Дані щодо загиблих не надходили.

12:06 Внаслідок сьогоднішньої атаки ворога, слава Богу, немає влучань в багатоповерхові житлові будинки. І наразі жертв немає, — пише Кличко.

Але рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої триповерхової будівлі, що була одним з приміщень (спортивного призначення) державного навчального закладу. В сусідніх житлових будинках пошкоджені вікна. Наразі 5 постраждалих. Із них двоє — в лікарні.

12:02 Рятувальники показали наслідки ракетної атаки. Вони розбирають завали під ними можуть бути люди. Служби працюють, – ДСНС.

11:50 У мережі показали відео, як проходять судові засідання у столиці. На оприлюднених кадрах чутно сильний вибух. Люди в приміщенні перелякані.

11:47 У мережі показали щемливе відео. Перелякані діти чимдуж біжать в укриття.

11:43 Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох — госпіталізували, — повідомив Кличко.

11:35 У КМВА пишуть, що наразі встановлюється тип зброї, але це були дві балістичні ракети, які летіли з території тимчасово окупованого Криму.

"Внаслідок ракетного удару в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, без послідуючого горіння. В Солом’янському районі пошкоджено багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків. Є потерпілі, інформація щодо кількості з’ясовується. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються", — пише Попко.

11:33 Поліцейські, медики та рятувальники працюють на місці падіння уламків. Зафіксовано падіння уламків ворожих ракет у Печерському, Солом’янському та Дарницькому районах столиці.

Ракетний удар по Києву. На місці події працюють правоохоронці
Ракетний удар по Києву. На місці події працюють правоохоронці
Ракетний удар по Києву. На місці події працюють правоохоронці

11:22 Вже відомо про четверо постраждалих у Печерському районі. Двом жінкам медики надали допомогу на місці. Двох, в тому числі 16-річну дівчину, госпіталізували, повідомив Кличко.

11:20 У Повітряних силах повідомили, що знищили дві балістичні ракети.

"Близько 10.30 противник завдав удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Цілі знищено, тип встановлюється", — написали в ПС.

11:19 На вулиці Бойчука у Києві обмежили рух. Патрульна поліція повідомляє, що рух транспорту ускладнений в обох напрямках.

Вулиця Михайла Бойчука в Києві перекрита

11:15 Наразі двоє постраждалих у Печерському районі. Одній жінці надали допомогу на місці. Другу — медики госпіталізували.

11:07 У Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці, — сказав Кличко.

11:05 В Києві відбій повітряної тривоги.

11:03 Голова Дарницької РДА Микола Калашник пише, що у Дарницькому районі після ракетного обстрілу уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння. Екстрені служби працюють на місці. Постраждалі попередньо відсутні.

Падіння обломків у Києві на Осокорках

10:59 У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються.

10:55 За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкожено багатоповерховий будинок в Печерському районі. Зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах. Оперативні служби слідують на місця пригод. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються, пишуть в КМВА.

10:53 Попередньо ракета влучила в житловий будинок у районі Новопечерських Липок.

10:44 В Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці викликали екстрені служби. Підрозділи прямують на місця, пише Кличко.

10:42 За попередньою інформацією КМВА, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок.

"Оперативні служби слідують на місце пригоди. Дані уточнюються", — повідомили в КМВА.

10:40 За даними моніторингових каналів, попередньо, це були дві модернізовані ракети "Онікс-М" або "Циркон" з Криму на столицю.

10:30 У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи

Раніше "Телеграф" писав, що вночі 25 березня окупанти атакували Південь "Шахедами". Російські загарбники вдарили по енергетичній інфраструктурі.