Ракетний удар по Києву: поліція показала фото зруйнованої будівлі

Читать на русском
Автор
532
Наслідки російської атаки Новина оновлена 25 березня 2024, 20:24
Наслідки російської атаки. Фото Поліція Києва

Ворог атакував столицю втретє за останні 5 днів

Близько 10:30 у понеділок, 25 березня, росіяни атакували Київ двома балістичними ракетами, їх було збито, але падіння уламків призвело до руйнувань. Є постраждалі, з’явилися перші фото з місця падіння уламків ракети. На місці працюють наряди поліції, медики та рятувальники ДСНС.

У КМВА уточнили, що росіяни близько 10.30 запустили на Київ дві балістичні ракети з території тимчасово окупованого Криму. Обидві ворожі ракети знищені силами та засобами ППО.

Внаслідок удару у Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю. У Солом’янському районі пошкоджено багатоповерховий будинок. У Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків.

"Є постраждалі, інформація про кількість з’ясовується", — повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

У ДСНС повідомили, що внаслідок ракетної атаки росіян пошкоджено триповерхову будівлю спортзалу у Печерському районі Києва. Попередньо постраждали двоє людей, яким лікарі надають необхідну допомогу. На місці продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники розбирають завали.

"Також у Голосіївському, Дніпровському та Солом’янському районах попередньо відбулося падіння уламків, без постраждалих. Наразі рятувальники обстежують території. У Дарницькому районі є пошкодження приватного будинку. У Голосіївському районі в лісосмузі виявлено уламки ракети", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Телеграф", командувач ЗС ЗСУ Микола Олещук розповів про результати відбиття російської ракетної атаки на Київ 25 березня. Противник запустив по столиці дві балістичні ракети. Їхній тип зараз встановлюються. Сили ППО збили обидві ракети.

Нагадаємо, росіяни могли вдарити по Києву ракетами "Циркон" або "Онікс". Ми розповідали про кожну з них.