У Сумах зростає кількість жертв після нічного обстрілу: що відомо

Читать на русском
Автор
Пошуково-рятувальні роботи Новина оновлена 14 березня 2024, 12:54
Пошуково-рятувальні роботи. Фото https://www.facebook.com/DSNSSUMY

Ворог знову б’є по мирному населенню, серед постраждалих є дитина

У Сумах на місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку після нічної атаки дронами 13 березня рятувальники деблокували тіло ще однієї людини. Кількість жертв зросла до трьох.

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Ворожий дрон ударив по п’ятиповерховому будинку 13 березня приблизно о 1:30. У Сумській військовій адміністрації повідомили, що у всіх пошкоджених під’їздах, окрім зруйнованих, працюють усі комунікації, а вибиті вікна зачинені.

Продовжуються пошуково-рятувальні роботи. Під завалами можуть бути люди. За останніми даними, 14 людей постраждали та троє загинули.

Четверо з постраждалих перебувають на лікуванні у лікарні, з них двоє у тяжкому стабільному стані. Поранення також отримала дитина. Про її стан не повідомляється.

Нагадаємо, що через нічну атаку безпілотниками 13 березня в Сумах було повністю зруйновано 15 квартир. Ще 30 пошкоджено. Співробітники екстрених служб зуміли врятувати 10 людей із-під завалів. Всім надали допомогу.

Раніше "Телеграф" писав про вибухи у Сумах уночі 14 березня. Ворог знову атакував обласний центр безпілотниками. Росіяни вдарили не тільки по місту, а й по області, причому відразу по кількох населених пунктах.