Ракетний удар по Сумах: з'явилися фото та відео наслідків (оновлено)

Читать на русском
Автор
2700
Скріншот - Кордон.Медіа Новина оновлена 07 березня 2024, 17:40

Окупанти здійснили ракетну атаку по місту

У Сумах під час повітряної тривоги пролунав сильний вибух. Окупанти здійснюють атаку з Курської області Росії.

Про це вдень 7 березня повідомляють кореспонденти "Телеграфу". Вибух пролунав через кілька хвилин після оголошення тривоги у місті.

Зазначимо, що моніторингові Telegram-канали пишуть, що загарбники запустили по Сумах балістичну ракету.

"Суми — влучення ракети С-300", — йдеться в повідомленні.

У зв’язку з загрозою обстрілів з боку окупантів мешканців усіх областей, які зараз "червоні" на карті повітряних тривог України, залишатимуться у безпечних місцях та не залишатимуть їх до відповідного розпорядження.

Оновлено

Внаслідок авіаційно-ракетного удару по Сумах було пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури. Постраждала одна людина. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

"Пошкоджено приміщення школи, центральної міської лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. На місці прильоту працюють всі необхідні служби. До ліквідації наслідків і надання допомоги долучилась гуманітарна місія "Проліска", — йдеться у повідомленні.

Тим часом у мережі з'явилось відео наслідків після ракетного удару.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 6 березня російські загарбники вдарили по Одесі, коли там перебував президент Володимир Зеленський разом із прем’єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом. Як пізніше повідомили ЗМІ, ворожа ракета вибухнула буквально за 500 метрів від кортежу Зеленського та грецької делегації. Ніхто з них не постраждав.