Був на війні 9 років: на фронті загинув молодий воїн, без батька лишилися маленькі діти

Читать на русском
Автор
967
На фронті загинув Ігор Кучерявий
На фронті загинув Ігор Кучерявий. Фото Колаж

Хлопцеві було лише 26 років

За час повномасштабної війни Україна втратила багато своїх захисників та захисниць, які хоробро вирушили на бої з російськими окупантами. Такою стала історія воїна Ігоря Кучерявого. Він отримав тяжке поранення у бою та помер у шпиталі.

Трагедія сталася 2 січня 2024 року. Об 11.50 хлопець виконував бойове завдання біля села Урожайне. Ворог застосував тоді проти військових дрони-камікадзе. У цьому бою Ігор отримав тяжкі травми: вогнепальне осколкове поранення грудної клітки, ніг та правої руки. Медики у Покровському шпиталі виборювали його життя, але дива не сталося. Опівночі його серце перестало битися. Про це пише сайт Petropavlivka.city.

Ще з юних років хлопець мріяв приєднатися до Французького легіону. Батьки Ігоря вже домовилися про його виїзд за кордон, але у 2013 році його плани зруйнувала війна у країні. Тоді розпочався Майдан, і Франція відмовила Ігоря у службі у легіоні.

У 2015 році хлопець одразу пішов у військкомат, як тільки йому виповнилося 18 років. Тоді він став на контактну службу до Нацгвардії. З того моменту майже дев’ять років Ігор був на захисті Батьківщини.

Повномасштабну війну воїн зустрів у Волновасі. Там тоді були страшні бої. Ворог бив містом з усіх видів зброї. Після Волновахи Ігор стояв на захисті Харківщини, потім Кремінної, Луганщини, Донецької області. Останнім місцем битви для нього стало село Урожайне.

В Ігоря залишилися вдома дружина та двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у тяжких боях за Україну загинув директор професійного ліцею Київської області Костянтин Бахмацький.