"Відлетів у вічність": на фронті загинув відомий дельтапланерист Ілля Тарасюк (фото)

Читать на русском
Автор
2289
Ілля Тарасюк
Ілля Тарасюк. Фото Колаж "Телеграф"

Не так давно він приєднався до ЗСУ

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув відомий дельтапланерист Ілля Тарасюк. Під час бою, військовий отримав несумісне з життям поранення.

Чоловік жив у Боярці на Київщині. Про це повідомили у благодійній організації Pilot helps Ukraine.

"Багато пілотів-дельтапланеристів в усьому світі літають на дельтапланах, для яких він пошив парус. Нещодавно він пішов до війська. На жаль, під час виконання завдання, його група була атакована ворожим дроном", — пишуть в організації.

Ілля Тарасюк пішов служити в ЗСУ під час повномасштабного вторгнення - Фейсбук Pilots Help Ukraine

Ілля Тарасюк був одним із засновників київської спінінгової УЛ-громади та відомим дельтапланеристом. Не так давно він приєднався до ЗСУ.

Військовий отримав несумісне з життям поранення внаслідок атаки російським безпілотником. У чоловіка залишилась дружина Любов Тарасюк, дочка, батьки та друзі.

Ілля Тарасюк з сім'єю - Фейсбук Pilots Help Ukraine
Донька захисника - Фейсбук Pilots Help Ukraine

"Наш Ілля загинув, захищаючи Україну від російської наволочі. Як же нам всім тебе не вистачатиме" — поділилась вчена й дельтапланеристка Юлія Бурлаченко і поширила фото Іллі.

Люди написали співчуття в коментарях.

Раніше "Телеграф" писав, як українці відреагували на смерть відомого поета та воїна Кривцова. Його запам'ятали, як талановитого поета та хороброго захисника своєї Батьківщини.