У Дніпрі стався приліт у пологовий будинок: що з пацієнтами (фото)

Читать на русском
Автор
15099
Пологовий будинок у Дніпрі
Пологовий будинок у Дніпрі. Фото Колаж "Телеграфу"

У всій будівлі вибиті вікна …

Під час ранкової атаки на Україну росіяни поцілили по пологовому будинку у Дніпрі. Внаслідок влучання суттєво пошкоджено будівлю медзакладу.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоровʼя. Зазначається, що всі пацієнти та медперсонал встигли перейти в укриття.

У телеграм-каналах Дніпра повідомляються, що влучання у пологовий будинок в одному з районів міста наробило чимало шкоди. Одна секція будівлі медзакладу повністю згоріла. Пожежу, яка виникла після вибуху, вже загасили. Вікна вибиті у всій будівлі, а також постраждали будинки навколо.

У місцевих телеграм-каналах ширяться фото стовпів диму, які здіймались після влучань у місті.

У МОЗ також повідомили, що під час ранкового обстрілу постраждала ще лікарня у Харкові.

"Вибуховою хвилею пошкоджена будівля медзакладу, на території сталася пожежа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жоден з пацієнтів чи медперсоналу не постраждав. За попередніми даними через обстріли міста 1 людина загинула та 9 людей травмовані, виклики продовжують надходити. Медики надають постраждалим всю необхідну медичну допомогу.

Інформація щодо постраждалих в інших містах України

В Одесі, як повідомляє міністерство охорони здоровʼя, внаслідок влучання у будівлю школи є 7 постраждалих, серед них 1 дитина. На жаль, одна людина загинула.

У Запоріжжі станом на 9:00 є 10 постраждалих, двоє з них у важкому стані. Під завалами однієї з будівель лишаються люди

Також після ранкової атаки на столицю щонайменше 14 людей отримали травми різного характеру, їм надається медична допомога. Виклики продовжують надходити.

Раніше "Телеграф" писав, що у Львові повідомили про одного загиблого внаслідок атаки та ще вісьмох людей, що звернулися по допомогу. Одна з постраждалих жінок в складному стані.