Путін відповів Карлсону, чи вдалося йому досягти цілей війни проти України

Читать на русском
Автор
15000
Російський диктатор під час інтерв’ю американському пропагандисту
Російський диктатор під час інтерв’ю американському пропагандисту. Фото kremlin.ru

Путін ніс відверті нісенітниці

Президент Росії Володимир Путін в ході інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону заявив, що війну нібито розпочала Україна у 2014 році, а повномасштабне вторгнення РФ до нашої країни, за перекрученою логікою диктатора, нібито "спроба її припинити". Однак за два роки, за його словами, цілі, які Путін поставив перед собою, так і не досягнуто.

В інтерв’ю Путін негативно відповів на запитання Карлсона, чи вдалося йому досягти своєї мети в Україні. Основний провал, за словами диктатора, — з денацифікацією, якої так і не вдалося досягти.

"Ні, ми поки що не досягли своїх цілей, тому що одна з цілей — це денацифікація", — заявив глава РФ.

Пустившись у туманні та плутані міркування, глава Кремля спробував пояснити, що таке в його розумінні денацифікація. У ході цих спроб він звинуватив Україну у створенні "неправдивих героїв, які співпрацювали з Гітлером".

"Я говорю, що це частина спільного російського народу, вони кажуть: ні, ми окремий народ. Гаразд, добре. Якщо хтось вважає себе окремим народом, має на це право. Але не на основі нацизму, нацистської ідеології", — заявив вбивця українців.

Він довго ніс свою пропаганду про жахливих "неонацистів" в Україні, але зрештою все ж таки дав пояснення свого розуміння цього терміну. Суть у тому, що в Україні потрібно привести до влади лояльних до РФ людей.

"Ось що таке денацифікація в нашому розумінні. Треба позбавитися тих людей, які цю теорію і практику залишають у житті та намагаються її зберегти, — ось що таке денацифікація. Ось що ми під цим розуміємо", — сказав Путін.

У відповідь Карлсон спробував повернути диктатора з його паралельної реальності у життя та запитав, що це означає для нього на практиці. Однак глава РФ знову вдарився у теоретизування, вкотре, почавши журитися з приводу зриву Стамбульських домовленостей на початку повномасштабного вторгнення його варварської країни в Україну.

"А Ви знаєте, як Вам не здасться дивним, у ході переговорів у Стамбулі ми таки домовилися про те, що – там є все письмово – в Україні не буде культивуватися неонацизм, у тому числі й буде заборонений на законодавчому рівні … Це, виявляється, можна зробити в ході переговорного процесу. І тут немає нічого принизливого для України як для сучасної цивілізованої держави. Хіба якійсь державі дозволено пропагувати нацистів? Адже ні, правда? Ось і все", — із завзятістю маніяка повернувся до своєї пропаганди Путін.

Як повідомляв "Телеграф", в інтерв’ю Путін не забув "порозмахувати ядерним кийком". Після закінчення розмови з диктатором Карлсон сказав: "Подобається це комусь чи ні, Путін почне ядерну війну через Крим, якщо буде потрібно".