У Києві та низці областей повітряна тривога: де пролунали вибухи (оновлено)

Читать на русском
Автор
1445
У частині українських областей оголосили тривогу Новина оновлена 16 серпня 2024, 19:43
У частині українських областей оголосили тривогу. Фото Колаж "Телеграфу"

Громадян просять перебувати у укриттях

У низці областей України було оголошено повітряну тривогу. Вже відомо про вибух, який пролунав у Дніпропетровській області.

Інформація про це була опублікована увечері 16 серпня у моніторингових Telegram-каналах. Там повідомили, що ворог атакує балістичними ракетами з території Ростовської області.

"Загроза застосування балістичного озброєння за північно-східним напрямом. Загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей!", – повідомили у Повітряних силах.

Усіх просять перебувати у укриттях до відповідного розпорядження. Водночас повідомлялося, що загроза обстрілу зберігається.

О 18:58 було повідомлено, що у Павлограді на Дніпропетровщині пролунав вибух. Жителів попередили, що загроза обстрілу залишається.

Ще через 15 хвилин паблики, які відстежують ситуацію з обстрілу, повідомили про ракету, яка знову летить у бік Павлограда.

О 19:22 моніторингові канали поінформували про відбій загрози балістики у бік України.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у п’ятницю, 16 серпня, у Дніпрі було оголошено повітряну тривогу. У місті пролунало кілька потужних вибухів. У місцевих пабликах з’явилася інформація, що як мінімум перший вибух міг бути роботою ППО. Також, попередньо, російські окупанти під час цієї атаки обстріляли Дніпро ракетами.