У Миколаєві пролунали вибухи: окупанти атакували житловий район, є загиблий та постраждалі (оновлено)

Читать на русском
Автор
У Миколаєві пролунали вибухи: окупанти атакували житловий район, є загиблий та постраждалі (оновлено) Новина оновлена 19 липня 2024, 18:40

До місця пригоди виїхали машини швидкої допомоги

Увечері 19 липня у місті Миколаїв пролунали вибухи. У мережі почали з’являтися перші подробиці атаки з боку російських загарбників.

В одному з місцевих пабліків повідомляють, що приліт був по житловому району. Раніше у Повітряних силах ЗСУ попередили про ворожу ракету у бік Миколаївської області.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич підтвердив цю інформацію. Своєю чергою, голова Миколаївської ОВА пише, що на місце події виїхали машини швидкої допомоги.

У популярному пабліку "Николаевский Ванек" повідомляють, що в результаті атаки по місту загинула одна жінка. Сєнкевич своєю чергою підтвердив ці дані.

"Станом на цей час відомо про постраждалих. На жаль, є і загиблий цивільний. Також є пошкодження житлового сектору", — розповів Сєнкевич.

Telegram-канали повідомляють, що загинули кілька людей. Зазначається, що ворог вдарив ракетою Х-59 в огорожу звичайного двору у місті.

"Одна з загиблих — дитина (близько 10 років). Прийняла на себе більшу частину ракети, до під'їзду не добігла", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 18 липня у Дніпрі пролунав вибух під час повітряної тривоги. Пізніше з’ясувалося, що у Дніпропетровській області кружляв розвідувальний безпілотний літальний апарат.