Була вдома на лікарняному: росіяни вбили у Чернігові молоду поліцейську, колеги показали її фото

Читать на русском
Автор
1485
Була вдома на лікарняному: росіяни вбили у Чернігові молоду поліцейську, колеги показали її фото Новина оновлена 17 квітня 2024, 13:51

Загиблій було лише 25 років

Під час терористичного удару РФ по Чернігову загинула молода працівниця поліції. Правоохоронці показали фото своєї полеглої колеги.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції. Загиблою є 25-річна Аліна Миколаєць. Лейтенант отримала смертельне уламкове поранення, перебуваючи у власному будинку на лікарняному.

"Вона знаходилася вдома на лікарняному, коли ворог завдав ракетного удару по густонаселеному житловому району Чернігова. Інспектор відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління Аліна Миколаєць служила в поліції з червня 2023 року. Без доньки залишилися батьки дівчини", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 17 квітня у Чернігові пролунали потужні вибухи. Ворог завдав кілька ракетних ударів по густонаселеному житловому району. Станом на 13:00 вже відомо про 13 загиблих та 60 поранених. На місці продовжують працювати рятувальники та поліцейські.

Раніше ми писали про те, як виглядає місце прильотів у Чернігові після обстрілу РФ.