Стримують ворога у одній з найгарячіших точок: воїнам 206 батальйону потрібні дрони, як допомогти

Читать на русском
Автор
Дрон Новина оновлена 09 квітня 2024, 14:51
Дрон. Фото Telegram

БПЛА нічного бачення допоможуть зберегти життя наших захисників та ефективніше громити ворога

На дуже гарячих ділянках фронту — Новомихайлівському та Мар’їнському напрямках, росіяни намагаються продавити оборону українських воїнів, діючи малими групами. Також ворог постійно використовує бронегрупи, бронетехніку, танки, БПМ, БТРи, комбінує їх з ударами керованими авіаційними бомбами по позиціях та логістиці.

Про ситуацію там розповів командир механізованої роти 206 окремого батальйону ТРО Михайло Кулик. За його словами, росіяни також активно застосовують хімічну зброю.

Він додав, що противник наступає майже щодня, але зазнає втрат, попри перевагу в особовому складі, кількості засобів ураження, бронетехніки та дронів. Лише за останній тиждень росіяни втратили п’ять одиниць бронетехніки лише у смузі 206-го батальйону.

"Все завдяки вправній роботі наших операторів дронів, завдяки роботі нашої піхоти", — зазначив командир.

У цих умовах нашим воїнам необхідна допомога для придбання дронів з тепловізійним баченням, щоб чітко бачити ворога вночі. Такі безпілотники допомагають зрозуміти задум окупантів та відбивати його атаки.

Збір на дрони для 206 батальйону: номер картки — 5375 4112 1630 7616

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/P6acWMxyd

Раніше "Телеграф" розповідав, що найбільше атак на добу 8 квітня росіяни провели на Новопавлівському напрямку. Ворог 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.