У Дніпрі під час відбиття повітряної атаки пролунали вибухи (оновлено)

Читать на русском
Автор
4629
Терористи атакували Дніпро ракетами Новина оновлена 29 березня 2024, 07:10
Терористи атакували Дніпро ракетами. Фото Колаж "Телеграфу"

Дніпро відбив повітряну атаку крилатих ракет

У Дніпрі вранці 29 березня під час відбиття повітряної атаки російських терористів було чутно вибухи. Протиповітряна оборона відпрацювала по крилатим ракетам терористів.

Про це повідомили власні кореспонденти "Телеграфа". Збивалися ракети Х-101 та Х-59, а також ударні безпілотники терористів.

07:10 Міський голова Дніпра Борис Філатов закликав місцевих жителів не сіяти паніку, а дочекатися офіційних даних ОВА. Також він трохи підбадьорив своїми прогнозами попри непросту ситуацію.

"Є впевненість, що пройдемо цій обстріл, як і попередній, без серйозних наслідків. Всі кому потрібно — працюють", — підкреслив чиновник.

06:20 Атака терористів відбита. Дали відбій повітряної тривоги.

05:15 Повідомляється про перебої зі світлом в деяких районах Дніпра через ракетну атаку. Терористи намагаються бити по місту ракетами Х-59, ракети знищуються.

05:05 Власні кореспонденти "Телеграфу" повідомляють про чергові вибухи біля Дніпра. Терористи атакують місто ракетами Х-59 та Х-101.

04:30 Дніпропетровська ОВА повідомила про одну поранену людину у Кам'янському районі. Цілями російських терористів були житлові будинки з людьми та об'єкти інфраструктури.

04:20 На Дніпропетровщині фіксуються тільки два безпілотники. По ракетам поки що чисто. Офіційних коментарів влади поки не було.

04:15 Локаційно чисто, ракет немає. Ведеться дорозвідка.

Нагадаємо, російські терористи вночі з 28 на 29 березня знову влаштували масовану ракетну атаку проти України. Вони підняли у повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95. Вони вилетіли з авіабази "Оленья" у Мурманській області, куди поки що не дістають українські безпілотники. Близько 03:30 терористи випустили ракети Х-101. Також Україну атакували ракетами Х-59 з Су-34 та Х-47М2 з МіГ-31К.