Росіяни вдарили по Харкову, є приліт: подробиці

Читать на русском
Автор
1908
Росіяни вдарили по Харкову, є приліт: подробиці Новина оновлена 26 березня 2024, 12:31

Удар припав по цивільній інфраструктурі

Російські терористи знову атакували багатостраждальний Харків, у якому після останніх обстрілів практично немає світла. Влада говорить про приліт.

Про це повідомляє пресслужба ХОВА. За її даними, ціллю ворога стала цивільна інфраструктура.

"Зафіксовано влучання у Шевченківському районі. Інформація щодо постраждалих на цю хвилину не надходила. Огляд місця профільними службами триває.", — йдеться у повідомленні.

Як видно на фото у мережі, після вибуху над містом здійнявся дим. За попередньою інформацією, вибух стався за хвилину до оголошення повітряної тривоги.

Незабаром мер Харкова Ігор Терехов додав, що за попередніми даними, удар припав по району житлової забудови.

Оновлено 12:14: у Харкові повторний вибух — РБК "Україна".

Ще через кілька хвилин Терехов уточнив, що постраждала нежитлова будівля, в багатоповерхівці, що знаходиться поруч, вилетіли шибки. Поранених та загиблих, на щастя, немає.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, як живе Харків на третій день блекауту. Місту не звикати жити в екстремальних умовах і тому важко знайти неробочий через відсутність електроенергії магазин, медичний центр, аптеку чи точку громадського харчування. У кожному закладі можна зарядити гаджети без проблем. Також на допомогу харків’янам прибув Food Train.