В Одесі поховали фельдшера Сергія Ротару, який загинув через ракетний удар (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 19 березня 2024, 14:59

Життя медика обірвалося через підлий обстріл росіян

Фельдшера Сергія Ротару, який одним із перших приїхав рятувати земляків після ракетного удару по Одесі 15 березня, провели в останню путь у вівторок. Він був підло вбитий другим ворожим ударом, націленим на рятувальників.

Сергій Ротару працював фельдшером підстанції екстреної медичної допомоги (ЕМД) №5 та загинув під час виконання професійних обов’язків. У нього була дружина та двоє синів, повідомляє Телеграм-канал "Одеса як вона є".

Останнім часом Сергій Ротару працював в Одесі, до того працював у приймальному відділенні Центральної районної лікарні Саратської громади. Раніше він жив у Сараті, де зустрів свою майбутню дружину Анастасію. У шлюбі у них народилося двоє хлопчиків, а пізніше вони вирішили переїхати до Одеси.

Після переїзду Сергій Ротару влаштувався на підстанцію ЕМД №5. 23 лютого 2024 року пара відзначила 12-річчя подружнього життя, повідомляє Інтернет-видання "Махала". Рятуючи інших від смерті, 15 березня Сергій Ротару зустрів свою.

Нагадаємо, що того злощасного дня росіяни випустили одну ракету по Одесі, а потім дочекалися приїзду екстрених служб і вдарили вдруге. Повторний удар забрав більше життів. Серед загиблих – силовики, медики, рятувальники, топ-чиновники, що пізніше підтвердив голова МВС Ігор Клименко.

Раніше "Телеграф" писав про похорон у Дніпрі Олександра Гостіщева. Він був командиром полку "Цунамі" у складі бригади "Лють", а на захист України став ще у 2014 році. Його життя також обірвалося в Одесі 15 березня.