Ситуація складна: Сирський і Умєров вирушили на передову

Читать на русском
Автор
1857
Рустем Умєров та Олександр Сирський на передовій
Рустем Умєров та Олександр Сирський на передовій

Міністр та генерал проаналізували проблеми війська

Головком ЗСУ Олександр Сирський разом із міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передову. Там вони побували на передових командних пунктах військових частин та підрозділів районі ведення бойових дій.

Про це повідомляє пресслужба головного комітету. На зустрічі військових було заслухано доповіді командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках відповідальності.

"Обстановка складна на багатьох напрямках, потребує постійного контролю. Ворог здійснює регулярні штурми позицій наших військ. Ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони, підсилення окремих ділянок. Наголосив на важливості координації і належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереженні життя наших військовослужбовців та військовослужбовиць", — розповів Сирський.

Також Сирський та Умєров поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів про стан справ на місцях. Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру.

"Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог несе непоправні втрати. Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу", — зазначив головком.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Сирський підбив підсумки двох років інтенсивних боїв з РФ і пообіцяв ворогові сюрпризи.