Удар по багатоповерхівці у Дніпрі: кількість постраждалих різко збільшилась, оновлено (фото та відео)

Читать на русском
Автор
7607
Постраждалий будинок
Постраждалий будинок. Фото t.me/dnipropetrovskaODA

Росіяни святкують день своєї армії вбивць, злодіїв та ґвалтівників терором мирних українців

У ніч на п’ятницю, 23 лютого, росіяни атакували "шахедами" багатоповерхівку у Дніпрі. Станом на 5.20 кількість постраждалих зросла до 8 осіб.

"На даний момент відомо про 8 травмованих у дніпровській багатоповерхівці. З них семеро — госпіталізовані. Аварійно-рятувальні роботи тривають", — повідомив голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі.

UPD Речник ДСНС в області Сергій Ковтонюк повідомив, що під завалами зруйнованих поверхів будинку у Дніпрі, ймовірно, перебувають ще двоє людей. Пошуково-рятувальна операція триває.

Внаслідок нічної атаки по Дніпру сталося влучання по промисловому об'єкту. Були пошкоджені резервуари з паливом, повідомив в ефірі "Суспільне. Спротив" перший заступник начальника ОВА Орлов.

"Шість резервуарів, чотири з них повністю знищені, два — пошкоджені. Пожежа тривала до 6:30 ранку. На щастя, там без жертв", — зазначив він.

Згодом в ДСНС України підтвердили, що внаслідок влучання БПЛА у дев’ятиповерховий житловий будинок зруйновано два верхні поверхи будинку. Сталася пожежа площею 20 кв.м.

Постраждало 8 людей. На місці розгорнуто пункт обігріву для громадян. Психологи ДСНС надають необхідну допомогу постраждалим.

Рятувальники проводять розбір завалів. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи з пошуку ще 2 людей, які ймовірно знаходяться під завалами.

Як повідомив в.о заступника начальника Дніпропетровської ОВ Андрій Кульбач, сталася руйнація двох квартир на 9 поверсі, однієї на 8 та пошкодження квартири на 7 поверсі. Під завалами, ймовірно, перебувають ще один чи двоє людей, пошукові роботи продовжуються.

Нагадаємо, крім Дніпра в ніч проти 23 лютого росіяни атакували Одесу. Їхній дрон впав на будівлю підприємства, розташовану в прибережній зоні Одеси, там виникла пожежа.

Як повідомляв "Телеграф", за даними на 6 годину ранку після пошуку під завалами загальна кількість загиблих внаслідок удару по Одесі досягла трьох осіб. Будівля підприємства зазнала серйозних руйнувань, вогонь охопив 500 квадратних метрів площі.