Ситуація складна, йдуть важкі бої: командувач Сухопутних військ ЗСУ розповів про ситуацію на фронті

Читать на русском
Автор
1464
Олександр Сирський
Олександр Сирський. Фото https://t.me/osirskiy

Генерал наголосив, що збереження життя військових у пріоритеті для України

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник відвідав військових, які воюють на Куп’янському напрямку. Ситуація на цій ділянці фронту залишається напруженою, окупанти намагаються прорвати оборону та захопити місто.

Подробицями Сирський поділився у своєму Telegram-каналі. За словами генерала-полковника, по всій лінії фронту точаться важкі бої, росіяни не припиняють штурмів і регулярно підтягують резерви.

Сирський вислухав доповіді командирів прямо на пунктах управління та провів оперативні наради. Командувач Сухопутними військами разом із підлеглими розглянули можливі сценарії дій росіян виходячи з даних розвідки.

"З метою розв'язання проблемних питань, критично важливих для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів", - сказав Сирський, але подробиці уточнювати не став.

Він наголосив, що у пріоритеті залишається ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування всіх засобів вогневих поразок, захист підрозділів засобами радіоелектронної боротьби та збереження життя військовослужбовців.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, чи чекати нового "великого наступу" Росії на Україну. Військовий експерт оцінив заяви Володимира Путіна напередодні президентських виборів.