У бою за Україну загинув доброволець із Каліфорнії (фото)

Читать на русском
Автор
2697
На фронті загинув Томас Грей Харріс
На фронті загинув Томас Грей Харріс. Фото Колаж "Телеграф"

Молодий воїн загинув у листопаді, але поховали його лише зараз

У боях за Україну загинув доброволець із Каліфорнії Томас Грей Харріс. На нього чекало світле майбутнє у професії медика, але він обрав для себе інший шлях, взявши до рук зброю та ставши на захист України.

Трагедія сталася 24 листопада 2023 року. Проте лише у січні чоловіка було поховано. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє український військовий Юрій Юзич.

"Юнаком пройшов чудовий скаутський вишкіл, отримавши чимало вмілостей — що видно із однострою, який був на похованні. Вищу медичну освіту здобував у Колумбійському університеті. На нього чекало чудове майбутнє лікаря. Влітку минулого року прибув добровольцем до України. Служив в іноземному легіоні. Загинув 24 листопада", — йдеться в повідомленні.

Чоловік був похований як морський піхотинець і скаут, на Арлінгтонському військовому цвинтарі в США.

"Дякую тобі, друже, за службу. Що приїхав і допомагав, чим зміг. Заплативши найвищу ціну, залишившись вірним своїй юнацькій присязі — допомагати іншим. Вічна слава Герою! Be prepared! СКОБ!", — написав Юзич.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на фронті загинув воїн Олександр Степаненко із Полтавської області. Хлопцеві було лише 23 роки.