Кілька днів не дожив до дня народження: на війні загинув доцент Черкаського університету

Читать на русском
Автор
1356
Дмитро Матвієнко
Дмитро Матвієнко. Фото Колаж

Йому мало виповнитись 46 років

На Донеччині в боях за Україну загинув доцент Черкаського державного технологічного університету Дмитро Матвієнко. Життя героя з позивним "Доцент" обірвалося 15 січня.

Як повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, захисника провели в останню путь 20 січня у Черкасах. Він загинув внаслідок скоєння противником артилерійського обстрілу позицій підрозділу. Дмитро кілька днів не дожив до свого дня народження — 27 січня йому мало виповнитися 46 років. Службу він проходив на посаді стрільця мотопіхотної роти.

Дмитро Матвієнко

Дмитро працював у ДП "Черкасистандартметрологія". Він обіймав посаду доцента у Черкаському державному технологічному університеті.

Останню публікацію на своїй Facebook-сторінці Дмитро зробив за день до загибелі – 14 січня. Під нею люди залишають повні скорботи коментарі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що своє життя за Батьківщину віддав 21-річний герой із міста Стебник Львівської області Ігор Лехуш. Хлопець добровільно став на захист України, попри свій молодий вік. Він проходив службу у спецпідрозділі "Кракен" ГУР МО.