Атака на Київ: Кличко назвав кількість постраждалих (оновлено)

Читать на русском
Автор
3534
Скільки постраждалих у Києві після ракетної атаки
Скільки постраждалих у Києві після ракетної атаки. Фото Колаж "Телеграф"

Усі постраждалі з одного району

Внаслідок масованої ракетної атаки по Україні, яку вранці 2 січня влаштували російські загарбники, у Києві постраждали 12 людей. Із них 11 осіб госпіталізували, а одній надали допомогу на місці.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер міста Віталій Кличко. За його словами, всі постраждалі — мешканці будинку у Солом'янському районі, який був пошкоджений під час обстрілу.

"12 постраждалих госпіталізували медики з багатоповерхового будинку в Солом’янському районі, де сталося загоряння внаслідок ракетної атаки. Одній людині було надано допомогу на місці", — написав він.

Зазначимо, що під час ракетної атаки по українській столиці в Солом’янському районі міста було пошкоджено житловий будинок. На місці почалася пожежа. З деяких квартир видніється вогонь, територія перед будинком уся в густому диму.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 2 січня після ракетного обстрілу в деяких районах Києва зникла електрика і вода. У ДТЕК прояснили ситуації та назвали проблемні райони. Ситуацію невдовзі обіцяють виправити.