Нічний удар по Одесі: з'явилися нові подробиці та фото наслідків

Читати російською
Автор

Суттєвих пошкоджень зазнали багатоквартирні будинки

У новорічну ніч російські військові знову атакували Одесу та область. Російські окупанти застосували БПЛА типу "Shahed".

Як повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України, внаслідок нічної атаки ворога на Одесу загинув 15-річний підліток. За фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні.

За даними слідства, в ніч на 1 січня 2024 року ворог здійснив масовану атаку БпЛА по Одесі та області. Три людини отримали поранення, їх госпіталізовано до медзакладу. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Укрінформ
Укрінформ
Суспільне Одеса

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено 3 багатоквартирних висотних будинки, 3 приватні будинки, господарські споруди та автомобілі. Також ворог поцілив по припортовій інфраструктурі Одещини. Внаслідок влучання в одному з терміналів спалахнула пожежа, яку було оперативно приборкано.

ДСНС України

У ОГП зазначили, що огляд ще триває, а повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. Прокурори спільно з іншими правоохоронцями фіксують наслідки атаки ворога.

Укрінформ

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у новорічну ніч Росія атакувала Україну безпілотниками та ракетами. З 90 ворожих "Шахедів" захисники українського неба знищили 87.