У Києві на зупинках та в метро спостерігаються величезні черги (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4312
Натовп у столичному метро
Натовп у столичному метро. Фото Соцсети

Люди не влазять у громадський транспорт і на вулицях збираються величезні черги

У вівторок, 23 січня, через масовану ворожу ракетну атаку в Києві спостерігаються великі черги як на зупинках громадського транспорту, так і в метро. Подібну ситуацію можна побачити практично у кожному із районів столиці.

Кадрами з переповнених людьми зупинок та станцій метро діляться у соцмережах очевидці. Наземний і підземний транспорт ледве справляється з навантаженням, яке зросло в рази, а до автобусів і тролейбусів вишиковуються довгі черги.

Так, людям доводиться тривалий час проводити на зупинках, щоб сісти в потрібний їм транспорт та дістатися місця призначення.

У метро ж спостерігається тиснява — люди поспішають по своїх справах та натовпом "штурмують" метрополітен.

Будемо сподіватися, що ситуація з транспортом стабілізується і ввечері людям не доведеться вистоювати величезні черги, щоб дістатися додому після роботи та навчання.

Нагадаємо, що по Києву ворог завдав комбінованого удару. Спочатку було запущено крилаті ракети Х-101/Х-555 з району Каспійського моря, а потім була балістика. Найімовірніше, це були Іскандери, — розповів речник КМВА.

"Іскандери" вдарили в той момент, коли крилаті ракети ще були в повітрі. Тактика, застосована росіянами, ймовірно, була в тому, щоб розкрити позиції української ППО крилатими ракетами. А потім вдарити по них балістикою.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві перекрили рух транспорту кількома вулицями через ліквідацію наслідків ракетної атаки. На місцях працюють патрульні поліцейські, які забезпечують охорону та надають допомогу населенню.