Без тисячі папірців. В армії відбулась справжня революція, не думав, що доживу

Читать на русском
Автор
1031
Генштаб ЗСУ

Український військовий, заступник голови Київської міської спілки ветеранів АТО, заступник голови Муніципального Дозору Києва прокоментував модернізацію деяких важливих моментів в армії

В системі обліку особового складу та військового майна відбулась справжня революція. По майну не спеціаліст, але по особовому складу — зміни не просто позитивні, парадигмічні.

Нові діючі інструкції з діловодства та обліку ос передбачають ведення електронних форм звітності, відмінені дебільні алфавітки, тимчасовки, журнали журналів і решту дегенеративного гі*на, яке було придумано ще в радянські часи.

З тексту нової Інструкції зрозуміло, що наразі можна використовувати звичайні офісні програми, але в майбутньому нарешті готується єдина АСУ, за допомогою якої Армія зможе обмінюватись уніфікованою інформацією та супроводжувати кадрові питання без розсилки сама собі тисяч паперових бумажок.

Введено концепцію "електронного документу", чим закладено підвалини нарешті вважати рапортом файл, а не папірчик.

Зараз, щоб ви розуміли, рокади забиті корчами що носяться туди сюди, і 90% цих носінь — це катання рапортів на погодження, резолюцію, печатку, печатку для пакетів, тощо.

Думаю, не за горами і створення аналога СЕДО до рівня "батальйон — рота — взвод", щоб нарешті отримувати дебільні погодження шляхом накладання ЕЦП (що прямо прописано в новій редакції інструкції), а не смикати нещасних командирів за кожне питання, генеруючи лише зраду, нерви та розпач.

Тектонічні здвиги. Не думав, що доживу. Тепер будемо слідкувати за шаленим опором цьому, який влаштує стара гвардія.

Джерело: Facebook-сторінка Антона Колумбета.