Приїхав до бабусі: розкрито деталі загибелі 4-річного хлопчика під час російського обстрілу Київщини

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 серпня 2024, 16:39

Тіла загиблих знайшли вранці

Внаслідок російського удару по Київській області вночі та вранці 11 серпня загинула дитина та її батько. Туди вони приїхали до родичів.

Про це повідомляє "Ми — Україна". Загиблі перебували на першому поверсі житлового будинку, зруйнованого після падіння уламків ракети. Їхні тіла знайшли вранці під час розбору завалів.

"Під завалами загинув хлопчик 4 років та його батько. Він разом із батьком приїхав сюди до бабусі та дідуся відпочити", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок обстрілу також постраждали троє людей. На місці події продовжуються роботи з розбору завалів, робляться спроби врятувати хоч якесь майно.

Усього ж росіянами було пошкоджено або зруйновано вісім будинків та чотири автомобілі.

Як повідомлялося раніше, під час нічної атаки в ніч на 11 липня росіяни запустили Україною чотири північнокорейські ракети KN-23, а також 57 БПЛА, з яких 53 були збиті.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що російські окупанти здійснили ракетний удар по Костянтинівці Донецької області. Удару було завдано по супермаркету. В результаті загинули 14 людей і ще кілька десятків людей опинилися серед постраждалих.