"Знайдемо завдання і для вас": ССО закликали українців приєднуватися до Руху опору потужним відео

Читать на русском
Автор
ССО Новина оновлена 20 серпня 2024, 13:12
ССО. Фото Колаж "Телеграфу"

Долучитися до спротиву може кожен охочий

Наші бійці подовжують боротися з російськими окупантами не тільки на фронті, а й на окупованих територіях. Сили Спеціальних Операцій ЗСУ (ССО) закликали українців приєднуватися до Руху опору.

Командування ССО опублікувало відео, на якому нібито зображено хлопця у тимчасово окупованому Бердянську, що паяє плату та слухає українську музику.

Коли молодик чує гуркіт, ймовірно, від ворожої техніки, що їде повз його будинок, він ховається і каже: "Знову займусь спортом після перемоги".

"Рух опору ССО – це про відповідальність. Рух опору – це про конфіденційність. Рух опору – це про готовність до зустрічі з ворогом", — сказано у підписі під відео.

Нагадаємо, що канал ССО раніше також публікував мотивуюче відео, на якому зображено нібито жителів окупованих територій. Чоловік та жінка похилого віку займаються розповсюдженням листівок з записом "ЗСУ вже близько".

В кінці відео лунає фраза чоловіка: "Знову обійму онуків після перемоги". Крім того, на останніх кадрах зображено автобусну зупинку, на якій розміщено табличку з написом "Широкине". Ймовірно, тут є натяк на село Широкине Сартанської селищної громади Маріупольського району Донецької області, яке було окуповане росіянами на початку широкомасштабного вторгнення у 2022 році

"Рух опору ССО виконує безліч завдань. Знайдемо відповідне завдання і для вас. Долучайтеся до Руху опору ССО", — сказано у підписі до відео.

Раніше "Телеграф" розповідав про унікальні деталі операцій українських ССО в Курській області. Наші бійці воюють не тільки за допомогою зброї.