Росіяни вдарили КАБами по Харкову: є жертви (фото)

Читать на русском
Автор
1203
Росіяни вдарили КАБами по Харкову: є жертви (фото) Новина оновлена 23 червня 2024, 16:34

Під час тривоги перебувайте в укриттях або умовно безпечних місцях

У неділю, 23 червня, росіяни завдали чергового удару по Харкову, де раніше окупанти поцілили КАБом у житловий будинок. Цього разу знову повідомляється про удар керованою авіабомбою.

UPD: Ігор Терехов повідомив, що внаслідок удару є один загиблий та п'ятеро постраждалих внаслідок влучення бомби у приватний будинок. Ще троє постраждалих в іншому районі міста — там удар по дитячому навчальному закладу.

На місці події працює кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов. Ексклюзивний матеріал скоро на нашому сайті.

Про вибухи у Харкові написав міський голова Харкова Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі. Просив харків'ян перебувати у безпечних місцях.

"У Харкові вибухи. Місто під обстрілом КАБів. Будьте обережні!!!" — написав міський голова.

Разом з тим, місцеві пабліки у Telegram діляться світлинами, на яких видно сильне задимлення після прильоту бомби. Повідомляється, що перший КАБ був скерований на Веселе, другий на Липці.

Під час атаки у Харкові тимчасово призупинили рух поїздів лініями метрополітену. Усі станції працювали виключно в режимі укриття.

У частині міста нині немає світла, в деяких районах зникло водопостачання.

Удари по місту, попередньо, керованими авіабомбами (КАБ), підтвердив і голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Допис зробив у своєму Telegram.

За словами очільника ОВА, росіяни завдали удару по цивільній інфраструктурі Харкова. Інформація щодо постраждалих нині перевіряється.

Як повідомляє Генштаб, з початку доби росіяни скинули вже 29 КАБів на Харківському напрямку, 23 з них — на Липці.

"Активна авіація окупантів: зі сторони Бєлгорода російські терористи скинули 29 КАБів по позиціях українських військ та населених пунктах. Бомбардуванню піддано Глибоке, Вовчанськ, Вовчанські хутори та Липці. У район останнього загарбники скинули аж 23 керовані авіабомби", — йдеться у повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" публікував репортаж фотокора "Телеграфу" Яна Доброносова, який побував на місці прильоту КАБа в Харкові. Бомба прилетіла у житловий будинок.