У Кривому Розі завершили рятувальні роботи після обстрілу: кількість жертв зросла (фото, відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 червня 2024, 23:53

На місці працюють усі необхідні служби

У середу, 12 червня, російські терористи завдали чергового ракетного удару по Україні, зокрема про "приліт" у Кривому Розі повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак. Нагадаємо, сьогодні зранку повідомлялося про потужні вибухи у Новомосковську, що теж на Дніпропетровщині.

UPD: О 22:14 завершились аварійно-рятувальні роботи. Кількість загиблих зросла до 9 осіб, а постраждалих – до 29 осіб. Серед травмованих п'ятеро дітей, але їхній вік невідомий, повідомив голова МВС Ігор Клименко.

"Щодня й щогодини російський терор доводить, що Україна разом з партнерами має посилювати ППО. Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. На цей момент 11 поранених людей і 6 загиблих. Мої співчуття родинам і близьким загиблих. На місці працюють усі необхідні служби", — написав у повідомленні український президент Володимир Зеленський.

Про вибухи у Кривому Розі, очільник області Сергій Лисак повідомив у своєму Телеграм-каналі. Просив людей перебувати у безпечних місцях до відбою повітряної тривоги.

"Ракетний удар по Кривому Рогу. Повітряна тривога триває. Не залишайте безпечних місць до відбою", — написав очільник військової адміністрації Дніпропетровщини.

Один з криворізьких пабліків у Телеграм "Свої. Кривий Ріг" повідомив про те, що після вибуху видно сильне задимлення. Також поділилися відео, на якому чути "приліт".

Крім того, в пабліку опублікували й наслідки "прильоту" для мешканців, що живуть поруч. Так, в одній з квартир, внаслідок потужного удару впало зі стіни дзеркало.

Колаж "Телеграф"

На інших відео, які надіслали у місцеві пабліки очевидці події, видно руйнування житлового фонду, зокрема, вибиті у під’їздах та квартирах вікна, вирвані від удару вибухової хвилею двері, пошкоджені речі домашнього ужитку.

Згідно з інформацією від ОВА та очевидців події, внаслідок вибуху є постраждалі. Нині їм надається вся необхідна медична допомога.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві вранці прогриміли сильні вибухи: росіяни атакували столицю ракетами.