Окупанти посилили атаку на одному з напрямків фронту: де найзапекліші бої (карта)

Читать на русском
Автор
Ситуація на фронті 22 квітня Новина оновлена 22 квітня 2024, 12:40
Ситуація на фронті 22 квітня. Фото Колаж "Телеграф"

Українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці

Протягом минулої доби, 21 квітня, на фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Найбільше атак було зафіксовано на Лиманському та Новопавлівському напрямках.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на ранок 22 квітня. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління БпЛА противника.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Лиманському напрямку ворог 17 разів атакував позиції наших захисників в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів Донецької області.

Куп'янський та Лиманський напрямок

На Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито 14 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Виїмка, Богданівка Донецької області.

Бахмутський напрямок
Бахмутський напрямок

На Авдіївському напрямку, захисники відбили 16 атак в районах населених пунктів Очеретине, Бердичі, Уманське, Яснобродівка, Нетайлове та Первомайське Донецької області.

Авдіївський напрямок
Авдіївський напрямок

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог 23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

Новопавлівський напрямок
Новопавлівський напрямок

На Оріхівському напрямку ворог 4 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Оріхівський напрямок
Оріхівський напрямок

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра та здійснив 4 безуспішні атаки на позиції наших військ.

Українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Нагадаємо, що Зеленський назвав ключові та найскладніші напрямки на фронті. Саме там точаться найзапекліші бої.

Також "Телеграф" розповідав, що відбувається під Часовим Яром. Та чому окупанти хочуть оточити це місто.