В Одесі пролунали потужні вибухи: кількість постраждалих зросла (фото)

Читать на русском
Автор
3558
В Одесі знову було гучно Новина оновлена 21 квітня 2024, 15:58
В Одесі знову було гучно. Фото Колаж "Телеграфа"

Ворог цілив у портову-транспортну інфраструктуру

В Одесі сьогодні вдень, 21 квітня, пролунали потужні вибухи. Повітряну тривогу у місті та області було оголошено о 13:14, тоді ж оголосили про загрозу балістики. Вже за кілька хвилин місцеві мешканці почули сильні вибухи.

UPD: В Одесі зросла кількість постраждалих внаслідок денного обстрілу. Нині відомо, що поранень зазнали 4 людей: три чоловіки та одна жінка. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Медики надають всю необхідну допомогу. Рятувальники та комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки атаки", — написав він у своєму Telegram.

Одеські Telegram-канали публікували фото задимлення після вибуху. Жителів просили перебувати в укриттях.

О 13:53 в Одеській області пролунав відбій повітряної тривоги. Згідно з інформацією з офіційних джерел, російські окупанти вдарили по Одещині балістикою. Ворог знову цілив по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури.

"Вибуховою хвилею та уламками ракети пошкоджено приватні будинки. В одному з яких впала стеля. На приватному подвір’ї сталося займання сіна", йдеться в повідомленні ОК "Південь".

Станом на 14:00 відомо про, щонайменше, одного постраждалого. Інформація уточнюється.

О 13:30 повідомлялося, що над областю був зафіксований проліт ворожого дрона-розвідника. Людей просили залишатися в укриттях чи безпечних місцях. О 13:35 моніторингові пабліки повідомляли про розвідувальний дрон росіян над акваторією Чорного моря.

Нагадаємо, сьогодні 788 день повномасштабної війни Росії проти України. У цьому матеріалі "Телеграф" розповідає про головні події в Україні та світі 21 квітня, але більш оперативну інформацію можна отримувати у нашому Telegram-каналі за цим посиланням.