Понад рік у невідомості: у Чернівецькій області прощаються з загиблим на фронті героєм, який вважався зниклим безвісти

Читать на русском
Автор
Герою було 29 років
Герою було 29 років. Фото Колаж "Телеграф"

Кортеж зі спочилим захисником України зустрічали на колінах

Щодня на фронті, у боях проти російських окупантів, гине цвіт нашої нації. У рідний край, провести в останню путь, привезли захисника Юрія Бунзяка з Буковини, який від лютого минулого року вважався зниклим безвісти на Донеччині.

Про це повідомляє Кіцманська територіальна громада. Загиблому герою було 29 років.

"18 лютого 2023 р., внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу в Донецькій області загинув наш земляк, захисник, Герой — Бунзяк Юрій Іванович, житель с. Гаврилівці, 27.04.1994 р.н. Ми усією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам загиблого Героя, розділяючи їхній біль тяжкої й непоправної втрати", — йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 11 квітня, тіло героя привезли у рідне село для поховання. Кортеж зі спочилим захисником України на колінах зустрічали небайдужі мешканці громади.

Юрій Бунзяк вважався зниклим безвісти понад рік. Ідентифікували бійця за ДНК. Поховають героя у рідному селі, похорон відбудеться завтра, 12 квітня.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що на фронті загинув колишній працівник Запорізької АЕС. Без батька залишилася маленька дитина.