Зеленський попросив ППО для Харкова: за лічені хвилини місто обстріляли вдруге за день

Читать на русском
Автор
5987
Зеленський попросив ППО для Харкова: за лічені хвилини місто обстріляли вдруге за день Новина оновлена 20 березня 2024, 23:35

Окупанти посилили обстріл прикордонних міст

Харків вдруге за день зазнав обстрілу. Цікаво, що це сталося близько 10 хвилин після того, як президент Володимир Зеленський розповів про наслідки попереднього обстрілу у своєму відеозверненні.

Судячи із повідомлення харківського міського голови Ігоря Терехова у telegram-каналі, нові вибухи пролунали близько 22:50. При цьому у місцевих каналах з’явилися повідомлення про те, що ракету Іскандер було запущено з боку окупованих районів Луганської області.

Про руйнування та постраждалих поки що інформації не надходило.

Варто зазначити, що український президент перед цим розповів про те, що Україна потребує більшої кількості ППО для захисту Харкова та інших міст, які знаходяться неподалік лінії фронту або російського кордону.

"Харкову потрібно достатньо систем ППО. Сумщині потрібна ППО. Чернігівщині та всім іншим нашим регіонам, які потерпають від російського терору. Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя", — зазначив він.

Як повідомлялося раніше, у середу, 20 березня, російські війська вдарили по одному із районів Харкова. Згідно з останніми даними, 5 людей загинули і ще близько десятка отримали поранення.

Нагадаємо, росіяни також активно обстрілюють Сумську область, за якою лише за березень було випущено близько 200 авіаційних бомб.